Kampanj

Om företaget

Vi är pionjärer på 220 V högtryckstvättar och marknadsledare avseende eldrivna högtrycksmaskiner för avloppsrensning och rör rensning. 

Vi är Kränzle återförsäljare. 

MAX 140 Combitrapp (se bild ovan med röd kärra) är Sveriges mest sålda maskin för avloppsrensning.

Allt vi saluför är utprovat eller konstruerat av oss för att du som kund ska kunna lita på produktens kvalitet och långa livslängd.

Kundlistan är lång och bland dem finns rörmockare, sotare, målare, lantbrukare, bostadsrättsföreningar & fastighetsbolag, brandkår, kommun, landsting, statliga verk, försvarsmakten, privatpersoner (bl.a. Blockets grundare), Kungliga slottet, etc, etc. 

Vi säljer direkt till slutkund i hela vårt avlånga land från Övre Soppero i norr till Stenshuvud i söder, från Sydkoster i väster till Åland i öster samt i Norge, Danmark, Grönland och Finland. 
Som kuriosa vill vi nämna att även på Sveriges högsta topp, Kebnekaise används vår utrustning liksom på den lägst belägna i Kristianstad alternativt Sölvesborgs kommun.

Vi är faktiskt inte längre bort än ett telefonsamtal 
040-938300.

Roosclean har sedan starten utvecklats till ett starkt varumärke förknippat med hög kvalitet, god service och snabba leveranser. Vi är inget dagsländeföretag som kommer och går allt eftersom Internet utvecklas. Över 90% av våra kunder kommer åter efterhand som behov uppstår.

Vi jobbar för att Roosclean skall vara Din partner under hela högtryckstvättens livslängd och längre än så.


Kampanj