Kampanj

Lista produkter efter tillverkare: Fini Kompressor

Fini – kvalitativa kompressorer

Fini är ett italienskt varumärke som tillverkar kompressorer med tillbehör. De har varit i branschen sedan 1952, med 1300 anställda och med fem produktionsanläggningar är Fini världsledande inom tryckluftssektorn. Fini har produkter som säljs överallt runt om i världen, 120 länder för att vara exakt, men Fini expanderar hela tiden.

Finileverantör sedan 2016

Vi på Roosclean har sedan 2016 varit en stor leverantör av Finikompressorer. Vi tillhandahåller kompressorer för olika ändamål och tillbehör, allt för att göra din vardag enklare.

Fini med 5 års garanti

Eftersom vi vet att Fini kompressorer är av hög kvalitet och hållbarhet, kan vi gladeligen erbjuda er 5 års garanti vid köp av en av deras kompressor. Söker du professionella kompressorer så är vi rätt leverantör för dig och allt i vårt utbud är utprovat eller konstruerat av oss. Vi vill att du som kund ska kunna lita på produkternas kvalité och livslängd. 

Kontakta oss för information om Fini kompressor

Behöver du en kompressor, men är osäker på vilken som passar dig bäst? Tveka inte på att kontakta oss, vi hjälper dig att välja rätt. Du kan beställa din Fini kompressor hos oss direkt online eller komma in till vår butik. Vid köp av Fini kompressor erbjuder vi dig 5 års garanti och du får mycket mer för pengarna!

Mer

produkter per sida

Kampanj