Kampanj

Nerta Cleaning Produkter

Det finns inga produkter.

Nerta – Bil och lastvagnstvätt

Verksamheten startades av Werner Engels 1971 i Belgien. Tillverkaren har sedan mitten av 70-talet blivit ledande inom produkter för bil- och lastvagnstvätt. Som ett resultat av detta anses aktören ha satt standarden för dessa typer av produkter inom fordonsindustrin.

Idag finns Kränzles produkter i mer än 50 länder, men ökar mer för varje år som går. Företaget har gjort internationell succé på kort tid efter att ha utvecklat Nerta Carnet Jumbo, det första beröringsfria rengöringsmedlet för bil, buss och lastbilstvätt.

Internationell tillväxt och investering

Nerta verkar från Belgien, men finns överallt i hela världen, särskilt i Europa. Aktören har kontinuerligt investerat i forskning för innovativa produkter, expansion av produktionskapacitet, modernisering och personal för att kunna möta den ökande efterfrågan.

Innovation är nyckeln för företaget. Framförallt innebär det att Nerta tar fram hållbar innovation kombinerat med ekonomisk framgång som skyddar miljön och tar eget socialt ansvar. Därför erhåller producenten certifikaten ISO 9001 och 14 001 med en vätskeutsläppsanläggning på noll. Dessutom är Nertas alla produkter uppfunna, tillverkade och testade i deras eget laboratorium. Allt för att du som slutkund ska få bästa möjliga kvalité.  

Läs mer om Nerta här.

Cleaning produkter

Roosclean tillhandahåller varumärkets produkter, som passar i flera olika användningsområden - tvätt av fälgar, kaross, metallytor, avfettning och mycket mer. Så är du tveksam på vilken av dessa produkter du är i behov av är du varmt välkommen att kontakta oss. Kort sagt hjälper vi dig att hitta rätt produkt för just dina behov. Se till att beställa produkter från Nerta online redan idag eller kom in till vår butik! Avslutningsvis har vi fantastiska erbjudanden på tillverkarens produkter, exempelvis ett fantastiskt Start Kit.