Ändrade öppettider från 1 Juli - Måndag till Torsdag 8-16 och Fredag 8-15
Kampanj
    

Nerta Cleaning Produkter

Det finns inga produkter.

Nerta – Bil och lastvagnstvätt

Varumärket startades av Werner Engels 1971 i Belgien och sedan mitten av 70-talet är verksamheten en ledande tillverkare av produkter för bil- och lastvagnstvätt. Idag finns produkterna i mer än 50 länder, men ökar mer för varje år som går. Framförallt har företaget gjort internationell succé på kort tid efter att ha utvecklat Nerta Carnet Jumbo, det första beröringsfria rengöringsmedlet för bil, buss och lastbilstvätt.

Internationell tillväxt och investering

Nerta verkar från Belgien, men finns överallt i hela världen, särskilt i Europa. Aktören har kontinuerligt investerat i forskning för innovativa produkter, expansion av produktionskapacitet, modernisering och personal för att kunna möta den ökande efterfrågan.

Cleaning produkter

Roosclean tillhandahåller varumärkets produkter, som passar i flera olika användningsområden - tvätt av fälgar, kaross, metallytor, avfettning och mycket mer. Så är du tveksam på vilken av dessa produkter du är i behov av är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt för just dina behov. Se till att beställa produkter från Nerta online redan idag eller kom in till vår butik! Vi har fantastiska erbjudanden på tillverkarens produkter, exempelvis ett fantastiskt Start Kit.