Kampanj
    

Reservdelar - Kränzle

Det finns 260 produkter.

Kränzle högtryckstvätt av utmärkt kvalité

Kränzle är ett tyskt varumärke och leverantör av högtryckstvättar. Hos oss på RoosClean finner du ett brett sortiment av Kränzle högtryckstvätt av olika modeller och tillbehör. Kränzle har utmärk kvalité och teknisk perfektion.

Kränzle – Leverantör av högtryckstvättar sedan 1974

Företaget grundades 1974 och har med åren utvecklats till en världsledande kvalitetsledare för högtryckstvättar. Sedan start har Kränzle lagt stor vikt på kvalitet gällande val av material vid tillverkning. Toppkvalitet är den okomplicerat tydliga varumärkesstandarden. Kränzle fokuserar ständigt på att vidareutveckla sina produkter och lösningar.

Kränzle med 5 års garanti

Vi på Roosclean är Sveriges äldsta leverantör av Kränzle högtryckstvättar, men även först med att leverera Kränzle. Söker du professionella maskiner från Kränzle så är vi rätt leverantör för dig. Tack vare den säkrade kvalitén på Kränzle högtryckstvätt, kan vi erbjuda alla våra kunder 5 års garanti. Vi är säkra på att du inte blir missnöjd med ditt köp av Kränzle högtryckstvätt! Allt vi har i vårt utbud är utprovat eller konstruerat av oss för att du som kund ska kunna lita på produktens kvalité och livslängd. Vi levererar Kränzle högtryckstvättar till bland annat rörmokare, sotare, målare, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag, brandkår och många fler.

Kontakta oss för mer information om Kränzle högtryckstvätt

Är du intresserad av våra Kränzle högtryckstvättar eller få mer information? Tveka inte att höra av dig till oss, vi svarar på alla dina frågor och råder dig till vilken högtryckstvätt som passar dig bäst. Du kan även beställa dina produkter enkelt online i vår webbshop. Vid köp av Kränzle högtryckstvätt får du mer för pengarna! Vi garanterar att du blir nöjd och erbjuder därför 5 års garanti vid köp av Kränzle högtryckstvätt. Beställ redan idag!

produkter per sida

produkter per sida