Kampanj

Reservdelar - Kränzle

Det finns 259 produkter.

Kränzle högtryckstvätt gjord med utmärkt kvalité

Kränzle är ett tyskt varumärke som tillverkar pålitliga högtryckstvättar för hushållet. Producenten erbjuder professionella produkter som fyller alla dina trycktvättbehov till ett konkurrenskraftigt pris.  Hos oss på RoosClean finner du ett brett sortiment av varumärkets högtryckstvättar av olika modeller och tillbehör.

Kränzle – hörgtryckstvätt producent sedan 1974

Företaget grundades 1974 och har med åren utvecklats till en världsledande kvalitetsledare för högtryckstvättar. Tillsammans med deras slogan hellre perfekt än billig har varumärket framgångsrikt etablerat sig på marknaden. Likaså har Kränzle från start lagt stor vikt på kvalitet gällande val av material vid tillverkning. Framför allt är toppkvalitet den tydliga standarden för producenten. Därför vidareutvecklar verksamheten ständigt sina produkter och lösningar. Läs mer om aktören här.

Högtryckstvätt med hela 5 års garanti

Roosclean är Sveriges äldsta leverantör av Kränzle högtryckstvättar, men även först med att leverera varumärket till befolkningen. Kort sagt söker du professionella maskiner så är vi rätt leverantör för dig. På grund av den säkrade kvalitén på varumärkets högtryckstvätt, kan vi erbjuda alla våra kunder hela 5 års garanti. Detta tillhandahåller vi då vi är säkra på att du inte blir missnöjd med ditt köp av högtryckstvätten! Allt i vårt utbud är utprovat eller konstruerat av oss för att du som kund ska kunna lita på produktens kvalité och dess livslängd. Vi levererar högtryckstvättar till bland annat rörmokare, sotare, målare, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag, brandkår och många fler.

Kontakta oss för mer information

Är du intresserad av våra högtryckstvättar eller vill få mer information? Tveka inte att höra av dig till oss på Roosclean. Vi svarar på alla dina frågor och råder dig till vilken högtryckstvätt som passar dig bäst. Det finns också möjlighet att beställa dina produkter enkelt på egen hand online i vår webbshop. Vi garanterar att du blir nöjd och erbjuder därför 5 års garanti vid köp av Kränzle högtryckstvätt. Kontakta oss redan idag!

produkter per sida

produkter per sida